FORGOT YOUR DETAILS?

VERLAAG STOOKKOSTEN
WARMTE
OPSLAG
Gebruik het 2Power-systeem als back-up voor uw verwarming.
Gebruik het 2Power-systeem
als back-up voor uw verwarming.

GEEF JE VERWARMING BACK-UP!

Het 2Power-systeem genereert warmte die u efficiënt kunt gebruiken als verwarmingsback-up. Het bijzondere voordeel is dat, tijdens perioden van lager energieverbruik, de warmte op lange termijn kan worden opgeslagen in onze 2Power thermische energieopslag, vergelijkbaar met onze ESS 3.0 energieopslag. Het functioneert als een grote watertank waarin het koelmiddel dat in de 2Power-systemen circuleert zijn energie door een koperen warmtewisselaar naar de buffervloeistof in de tank transporteert. Een extra roestvrijstalen warmtewisselaar boven de tank, waarheen drinkwater stroomt, kan sanitaire verwarming garanderen.

DE 2POWER THERMISCHE ENERGIEOPSLAG KAN OVERTOLLIGE ENERGIE OPSLAAN VOOR EEN LANGE TIJD. VERVOLGENS WORDT TIJDENS DE STILLE FASEN VAN HET SYSTEEM DE ENERGIE IN DE VORM VAN WARMTE AAN UW VERWARMING TOEGEVOERD. DIT BIEDT ZOWEL BACK-UPWARMTE AAN UW VERWARMINGSSYSTEEM EN VOORKOMT DAT HET VERSLIJT.

GEMAAKT IN DUITSLAND

Door ervoor te kiezen om 2Power-modules te gebruiken, kiest u voor kwaliteit die in Duitsland is gemaakt. De door Solar Keymark gecertificeerde modules hebben een productgarantie van 10 jaar. Bovendien garanderen we een constante capaciteit van 90% binnen 10 jaar (en een constante capaciteit van 80% gedurende 25 jaar).

SNEL CONTACT OPNEMEN

TOP