FORGOT YOUR DETAILS?

SLECHTS ÉÉN SYSTEEM
2-ZIJDIG
GEBRUIK
Uw kans om optimaal gebruik te maken van de kracht van de zon.
SLECHTS ÉÉN SYSTEEM
Uw kans om optimaal gebruik te maken
van de kracht van de zon.

DE OPKOMST VAN RECYCLEERBARE ENERGIE

2Power is een geïntegreerd energieconcept dat op alle gebieden kan worden gebruikt. In kleinere projecten kan de 2Power-module elektrische verwarmingsketels overbodig maken en een back-up maken van verwarmingssystemen. In combinatie met andere producten in hernieuwbare energie, zoals warmtepompen, thermische ijsopslag, langdurige energieopslag, enz., Is het mogelijk om een volledig onafhankelijke levering van elektriciteit en warm water te creëren, afhankelijk van de locatie en grootte.

PRODUCTEN VOOR EEN OPTIMAAL 2POWER-SYSTEEM

Het 2power-systeem optimaliseert het gebruik van hernieuwbare energie met de 2power-modules, elektrische opslag en thermische energieopslag.

2Power PVT-collector

Een fotovoltaïsche module kan in de zomer tot 80 ° C oplopen. Het is duidelijk dat deze energie kan worden gebruikt voor het verwarmen van bad- of douchewater. Door een absorbeerder met zeer grote capaciteit te ontwerpen, kan de bestaande warmte van de fotovoltaïsche module worden afgevoerd en aan de warmwatervoorziening worden toegevoerd.

2Power elektrische energieopslag

De compacte 2Power-batterijopslag weerspiegelt de nieuwste batterijtechnologie en kan onnodige overtollige zonne-energie snel opslaan. De opgeslagen energie is dan onmiddellijk beschikbaar om te gebruiken als de zon niet direct genoeg schijnt. Dit verbetert het eigen gebruik van zonne-energie aanzienlijk en zorgt voor een hogere mate van onafhankelijkheid van energieleveranciers en stijgende energieprijzen.

2Power
Smart Control

2Power Smart Control is een oplossing voor het creëren van een "Smart Home" in combinatie met solar- en home-controls. Volledige controle en een overzicht van uw huis, evenals geoptimaliseerde effectiviteit voor uw ²Power-systeem.

2Power thermische energieopslag

De absorbers die in het 2Power-systeem zijn ingebouwd, genereren echte warmte voor het maken van back-ups van uw verwarmingssysteem. Het bijzondere voordeel is dat, tijdens perioden van lager energieverbruik, de warmte op lange termijn kan worden opgeslagen in onze 2Power thermische energieopslag, vergelijkbaar met onze Li Ion 6.5 elektrische energieopslag.

Bewezen in meer dan 400 projecten

2Power is de afgelopen jaren met succes in veel projecten geïnstalleerd. De veelzijdige opties voor het gebruik van 2Power-systemen zijn helemaal ontwikkeld tot geïntegreerde energieconcepten waarmee klanten nog meer energie kunnen opwekken dan zijzelf en hun gebouw nodig hebben. Dit wordt bereikt door een slim samenspel tussen het vastleggen van energie uit de zon, het opslaan van deze energie wanneer er een overschot wordt gegenereerd en vervolgens het gebruik van een zeer efficiënte hulpwarmte met hernieuwbare energie wanneer alle opslag is geëxploiteerd.

Privé
huishouden

Huis van de toekomst
Stuttgart

Publiek
instellingen

Kerk van St. Joseph
Schwarzenbruck

Privé
huishouden

Chalet Molinis
Zwitserland

Nieuw-
bouw

Residentieel vastgoed
Unterliederbach

WIE KAN 2POWER GEBRUIKEN?

Particuliere huizen

Sportfaciliteiten

Ziekenhuizen en klinieken

Hotels en restaurants

Ontwikkeling van woningen

Senior woningen

Scholen en kinderdagverblijven

Thermische pompbedieners

Zwembaden

Appartementen

Openbare gebouwen

Industriële activiteiten

SNEL CONTACT OPNEMEN

TOP