FORGOT YOUR DETAILS?

VOOR ALLES
MAAR ÉÉN
PANEEL
Genereer stroom van zonlicht en verzamel warmte
Genereer stroom van
zonlicht en verzamel warmte

VERDUBBEL UW GEBRUIK VAN DE KRACHT VAN DE ZON

DE 2POWER-MODULE COMBINEERT FOTOVOLTAÏSCHE EN THERMISCHE ZONNE-ENERGIE IN ÉÉN MODULE DOOR TEGELIJKERTIJD ELEKTRICITEIT EN WARM WATER TE PRODUCEREN.

Fotovoltaïsche cellen genereren waardevolle elektriciteit uit zonlicht. Dankzij de 2Power-technologie kunnen ze nu ook warmte leveren voor bad- of douchewater en een back-up voor uw verwarming leveren. Een fotovoltaïsche module kan in de zomer tot 80 ° C bereiken. Het is gemakkelijk te zien dat deze energie kan worden gebruikt voor het verwarmen van bad- of douchewater. Onze creatieve ontwikkelaars zijn erin geslaagd een absorber met zeer hoge capaciteit te ontwerpen die warmte wegtrekt van de gehele fotovoltaïsche module en deze toevoert aan de warmwatervoorziening. De warmteoverdracht gebeurt met een koelfluïdum dat langs de achterkant van de module stroomt en, tijdens dit proces, de thermische energie naar uw warmwatertank transporteert. Een stevige zonnepomp zorgt ervoor dat de koelvloeistof continu circuleert zonder probleem tussen de module en de warmwatertank in uw kelder.

DE 2POWER-MODULE COMBINEERT FOTOVOLTAÏSCHE EN THERMISCHE ZONNE-ENERGIE IN ÉÉN MODULE DOOR TEGELIJKERTIJD ELEKTRICITEIT EN WARM WATER TE PRODUCEREN.

RENDEMENT

De gebruikelijke commerciële fotovoltaïsche cellen hebben een groot nadeel: hun efficiëntie is ongeveer. 16% bij een celtemperatuur van 25 ° C (* bij STC - standaard testomstandigheden). Met elke graad dat de buitentemperatuur stijgt, daalt de capaciteit van uw systeem omdat warmte de efficiëntie verlaagt.

In de zomer kunnen fotovoltaïsche modules op het dak oplopen tot 80 ° C! Met onze slimme besturing kan ons koeling 2Power-systeem altijd de beste efficiëntie leveren! Onze 2Power-modules werken volgens het sandwich-principe. Net als bij voertuigkoeling wordt een antivriesmiddel op waterbasis door het modulair gestructureerde systeem gevoerd. De modules worden gekoeld en de opge- nomen oppervlaktewarmte kan worden gebruikt voor uw verwarmingssysteem. Met de nieuwste technologie zijn onze modules net zo onopvallend en plat als conventionele cellen.

De 2Power-module ziet er niet anders uit dan de standaard zwarte PV-module die we 1Power noemen. Op die manier kunnen de 2Power-modules worden gecombineerd met normale modules zonder visuele storing. Het resultaat is een dakoppervlak dat er uniform en harmonieus uitziet.

GENEREER MEER ENERGIE MET KOELING

Het verwijderen van de warmte verlaagt de temperatuur van de fotovoltaïsche cellen. Dit heeft een welkom effect: het zorgt voor nog hogere energieopbrengsten omdat koelere modules efficiënter zijn dan warme. Bij elke stijging van de bedrijfstemperatuur daalt de prestatie van een conventionele PV-module. Dat betekent dat het koelen van de module twee keer loont: u krijgt verwarmd water en tegelijkertijd verhoogt u de elektrische opbrengsten van uw zonne-energiesysteem.

SNEEUWVRIJE WINTERS

Elk 2Power-systeem wordt geleverd met een dooifunctie als een unieke extra. Zonder sneeuw en ijs kan uw fotovoltaïsche installatie de vaak uitstekende winterse omstandigheden van heldere lucht met een hoge stralingsintensiteit en lage temperaturen ten volle benutten. Terwijl de met sneeuw bedekte zonne-energiesystemen van je buren in winterslaap zijn, kun je doorgaan met het produceren van milieuvriendelijke elektrische energie en het rendement van je zonne-energiefabriek optimaliseren.

SPECIFICATIES

Elektrische kracht

260 WP

Thermische kracht

719 WP

Max. bedrijfsdruk

4 bar

Max. temperatuurbereik

-40 - +85 °C

Werkspanning

30,9 V

Bedrijfsstroom

8,41 A

Sneeuwbelasting

4500 N/m²

Windbelasting

2400 n/m²

GEMAAKT IN DUITSLAND

Door ervoor te kiezen om 2Power-modules te gebruiken, kiest u voor kwaliteit die in Duitsland is gemaakt. De door Solar Keymark gecertificeerde modules hebben een productgarantie van 10 jaar. Bovendien garanderen we een constante capaciteit van 90% binnen 10 jaar (en een constante capaciteit van 80% gedurende 25 jaar).

SNEL CONTACT OPNEMEN

TOP