FORGOT YOUR DETAILS?

2POWER
SMARTCONTROL
De 2PSC-controller bestuurt het 2Power-systeem
en werkt als een modulaire slimme thuisoplossing.

2POWER SMART CONTROL

2Power Smart Control is een oplossing voor het creëren van een "Smart Home" in combinatie met solar- en home-controls.

Volledige controle en een overzicht van uw huis, evenals geoptimaliseerde effectiviteit voor uw 2Power-systeem.

De 2Power-regeleenheid is gebaseerd op een hybride module die speciaal door ons bedrijf is ontwikkeld en die zonlicht gebruikt voor meer dan alleen het genereren van elektriciteit. Overtollige warmte van de module wordt direct in het verwarmingssysteem geleid.

2POWER SYSTEEMFUNCTIES

Het 2Power Smart Control-systeem zorgt ervoor dat thermische energie op de meest efficiënte manier wordt gebruikt. Bovendien verbetert koeling de effectiviteit van de stroomopwekkingsfuncties van het systeem. Deze combinatie van een zonnesysteem en huisbedieningselementen maakt ²Power Smart Control uniek. Door het totale energieverbruik en de vereisten van afzonderlijke apparaten te analyseren, kunt u potentiële gebieden herkennen en benutten voor het optimaliseren en verminderen van uw elektriciteitsverbruik. Intelligente warmtedistributie en opslag in buffers en accumulatoren op lange termijn verlagen uw verwarmingskosten.

OPTIES ALS EEN SLIMME THUISOPLOSSING

Veiligheid

Comfort

Energie

2Power

Rookmelder

Camera

Licht

Verwarming

Nuancering

En meer...

Wilt u uw lichten om 7 uur 's ochtends aan en om 23:00 uur weer uitschakelen? Wilt u 's middags uw gordijnen sluiten en ze' s avonds openen? Wilt u 's ochtends uw warmte verhogen en' s avonds weer terugdraaien? Geen probleem. Met het ²Power Smart Control-systeem kunt u alles onder controle houden. Het is eenvoudig om schakelprocessen of hele lichtscenario's te programmeren.

GEMAAKT IN DUITSLAND

Door ervoor te kiezen om 2Power-modules te gebruiken, kiest u voor kwaliteit die in Duitsland is gemaakt. De door Solar Keymark gecertificeerde modules hebben een productgarantie van 10 jaar. Bovendien garanderen we een constante capaciteit van 90% binnen 10 jaar (en een constante capaciteit van 80% gedurende 25 jaar).

SNEL CONTACT OPNEMEN

TOP